Uitvaartdiensten voor elk budget

DMG Uitvaartzorg verzorgt alle gewenste uitvaartdiensten. Wat u ook wenst, wij zorgen dat het wordt geregeld zoals u het voor ogen hebt. Hiervoor leveren wij zelf verschillende diensten en schakelen wij specialisten in uit ons netwerk.

Rouwkaarten

Rouwbrieven, dankbetuigingen, bidprentjes en ander rouwdrukwerk verzorgen wij in eigen beheer. Het op tijd klaar hebben van rouwbrieven is vaak een grote uitdaging. Daarom verzorgen wij dit in eigen drukkerij. Aan de hand van legio voorbeelden van rouwbrieven kunt u de rouwbrieven zelf helemaal tot in detail naar wens samenstellen, alles is mogelijk. Wij zorgen ervoor dat de rouwbrieven snel klaar zijn en met spoed verstuurd kunnen worden naar alle gewenste geadresseerden. 

Bloemstukken

Indien gewenst kunnen wij de uitvaartbloemen voor u regelen. U heeft de keuze uit diverse rouwstukken, met of zonder bijpassend rouwlint. In overleg met onze vaste bloemist, Gerda Jager van De Bloemenstee uit Westerlee, is gepersonaliseerd rouwwerk uiteraard ook mogelijk. Zij bezorgt de uitvaartbloemen persoonlijk op het gewenste moment en het gewenste adres. Indien de bloemen op een huisadres bezorgt worden, krijgt u ook passend advies voor de verzorging van de bloemen.

Kisten

Ons ruime assortiment bestaat uit een grote diversiteit aan kwalitatief hoogwaardige kisten en manden. De uitvaartkisten worden zo duurzaam mogelijk geproduceerd. Dit gebeurt grotendeels machinaal,    maar elk exemplaar vereist ook handwerk.                Van details aan de buitenkant zoals grepen,                  de bekleding aan de binnenkant tot aan de laatste kwaliteitscontrole.

Neem contact met ons op