Voor alle soorten uitvaarten

U kunt bij ons terecht voor het verzorgen van alle soorten uitvaarten. Welke uitvaartwensen u ook hebt, bespreek ze met uitvaartverzorger Koos Feiken van DMG Uitvaartzorg. Dan verzorgen wij de begrafenis, crematie of alternatieve uitvaart met plechtigheid helemaal zoals u wenst. Wij maken elke uitvaart gewoon bijzonder en toch bijzonder gewoon.

Uitvaarten in Oost-Groningen en omgeving

Vanuit onze vestigingslocatie Veendam verzorgen wij uitvaarten in Oost-Groningen en omgeving. U kunt bij ons terecht voor uitvaarten in onder meer Veendam, Meeden, Muntendam, Zuidbroek, Heiligerlee, Winschoten, Blauwestad, Midwolda, Nieuwolda, Finsterwolde, Beerta, Pekela, Wildervank, Stadskanaal en omstreken.

Begrafenissen

Wilde de overledene zelf een begrafenis of kiest u als nabestaanden voor het begraven van uw overleden dierbare? Wij nemen u alle zorgen uit handen. Zo nodig regelen wij een plek op de gewenste begraafplaats. Ook zorgen wij ervoor dat alle voorbereidingen worden getroffen zoals het graven van het graf en indien gewenst, het bestellen van een grafkelder. In een later stadium kunnen wij u helpen met het uitzoeken van een grafmonument.

Crematies

Gaat het om een crematie, dan regelt DMG Uitvaartzorg een afspraak in het crematorium of uitvaartcentrum. Ook de asbestemming - bijvoorbeeld een urn of een assieraad - verzorgen wij desgewenst, uiteraard volledig in overleg met de nabestaanden. Wilt u de as begraven of de urn bijzetten in een columbarium (urnenmuur)? Alles is bespreekbaar. 

Alternatieve uitvaarten

DMG verzorgt elke uitvaart en plechtigheid. Stelde de overledene zijn of haar lichaam ter beschikking aan de wetenschap? Dan wordt het lichaam zo snel mogelijk na overlijden overgebracht naar de betreffende instelling. In dat geval verzorgen wij bijvoorbeeld een herdenkingsdienst of plechtigheid om het leven en sterven van de overledene te gedenken. Alternatieve uitvaarten in opkomst zijn onder meer resomeren (oplossen) en cryomeren (vriesdrogen). Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Wij informeren u graag. 

Neem contact met ons op